Met behulp van cookies door MyPeopleDoc

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die naar je browser worden verzonden wanneer je een website bezoekt. We gebruiken cookies om onder andere het volgende te doen:

• je aanmelden bij onze services
  • je voorkeuren en instellingen onthouden
  • je account veilig houden
  • beter begrijpen hoe mensen onze services gebruiken en op basis van die informatie deze verbeteren en het gebruik ervan stimuleren

Je kunt je browser zodanig instellen dat deze geen cookies accepteert, maar dit kan de mogelijkheden om gebruik te maken van onze services beperken.