Geüploade documenten bekijken

In de “Documenten”-sectie kunt u:

1. Belangrijke informatie bekijken over ieder document (titel, datum, en zender)
2. Één of meer documenten selecteren
3. Geselecteerde documenten downloaden
4. Geselecteerde documenten delen
5. Labels toevoegen aan geselecteerde documenten
6. Sorteren op naam of datum

NB: klik op "Meer laden" om oudere documenten te zien

U kunt ieder document van te voren bekijken. Door op een geselecteerd document te klikken, zijn nieuwe opties en meer informatie beschikbaar.

1. Het document downloaden
2. Het certificaat downloaden (alleen voor documenten die door de werkgever zijn geüpload). Hiermee kunt u het certificaat van authenticiteit downloaden, dat is verzorgd door PeopleDoc (als een betrouwbare derde partij)
3. Het document delen
4. Het sorteersysteem updaten (labels)
5. Het document uploaden
6. Het document verwijderen