Al een gebruiker van MyPeopleDoc?

Als u al een MyPeopleDoc-kluis heeft geactiveerd bij een vorig bedrijf, kunt u deze opnieuw gebruiken bij uw nieuwe bedrijf.

Klik “Al een gebruiker van MyPeopleDoc?”

Nieuwe versie

Oude versie

Voer de activatiecode in die uw nieuwe werkgever heeft opgestuurd (1), geef de e-mail (2) en het wachtwoord (3) van uw bestaande MyPeopleDoc-account op, vink de vakjes “Ik heb de voorwaarden en bepalingen gelezen en aarvaard deze” en “Ik wil mijn HR-documenten ontvangen in mijn elektronische kluis” aan (4), en klik vervolgens op “Mijn elektronische kluis activeren” (5).

Nieuwe versie

Oude versie