Hoe kan ik het e-mailadres van mijn MyPeopleDoc-account wijzigen?

Het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account wordt gebruikt als standaardadres tijdens registratie.

U kunt uw wachtwoord op ieder moment raadplegen en veranderen in de sectie “Instellingen”.

Voer uw nieuwe e-mail in (1) en klik op “Opslaan” (2).

Raadpleeg de bevestigingsmail om uw nieuwe e-mail te bevestigen.

Let op! Als u uw nieuwe e-mailadres niet bevestigt, zal de verandering niet in effect treden. Het oude e-mailadres zal nog steeds worden gebruikt voor de authentificatie en het sturen van notificaties.