Ik verlaat mijn bedrijf, wat moet ik doen?

Uw elektronische kluis is gratis en vrij van datumlimieten. U behoudt zelfs toegang als u uw bedrijf hebt verlaten. En als uw nieuwe bedrijf ook de MyPeopleDoc-dienst gebruikt, kunt u hem blijven gebruiken.

Als uw nieuwe werkgever ook een MyPeopleDoc-kluis aanbiedt, kunt u deze opnieuw gebruiken bij uw nieuwe bedrijf. Klik hier om meer te leren.

Als u uw account niet wenst te behouden, kunt u de inhoud van uw kluis downloaden en daarna een opheffing van de account aanvragen via klik hier.