Hoe deel ik een document?

U hebt de mogelijkheid uw documenten rechtstreeks te delen met derden (banken, openbare diensten, enz.) vanuit uw account door een gedeelde ruimte te creëren.

Ga naar de “Deelruimtes”-sectie, klik op “Voeg een gedeelde ruimte toe”.

Geef de gedeelde ruimte een naam (1), voer de e-mail in van de persoon waarmee u de gedeelde ruimte wilt delen (2), en kies de vervaldatum (3).

Voeg een (1) of meerdere (2) documenten toe door op het “deel”-icoon te klikken en de gedeelde ruimte te kiezen (3).

Let op: u kunt ook direct een nieuwe gedeelde ruimte aanmaken terwijl u het document toevoegt (4).

De persoon waarmee u uw documenten deelt zal een uitnodigingsmail ontvangen met een toegangscode tot de deelruimte. Hij/zij heeft slechts beperkte toegang tot uw documenten. Hij/zij zal alleen documenten kunnen bekijken en downloaden die met hem/haar zijn gedeeld.

U kunt uw gedeelde documenten bekijken in de sectie “gedeelde ruimte”

Klik op “Instellingen aanpassen” om uw gedeelde ruimte te updaten.

U kunt uw gedeelde ruimte uitschakelen voor zijn vervaldatum (1) om het deelproces stop te zetten. U kunt hem later weer activeren door het vakje af te vinken. Als u de gedeelde ruimte niet meer wilt gebruiken, kunt u hem gewoon verwijderen (2).