Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe herstel ik het?

Om veiligheidsredenen stuurt PeopleDoc geen wachtwoorden via e-mail. U moet het dus opnieuw instellen.

1.Nieuwe versie

Klik hiervoor op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” op het inlogscherm van MyPeopleDoc: www.mypeopledoc.com

2. Oude versie

Klik hiervoor op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” op het inlogscherm (van het type uwbedrijf.novapost.fr, of klik hier als u het adres om op uw Novapost-account in te loggen niet kent).

Het volstaat nu de e-mail op te geven die aan uw account gekoppeld is (degene die u opgaf bij de inschrijving of een andere als u die erna veranderd hebt). Een automatische e-mail wordt naar uw e-mailadres gestuurd waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

NB: als u geen e-mail ontvangen hebt voor uw wachtwoord, wacht dan 1 of 2 minuten of raadpleeg uw spammap. Als u deze nog steeds niet ontvangen hebt, klik hier om ons te contacteren.