Inschrijven voor de service

We bedanken u voor de interesse die u hebt voor MyPeopleDoc. We herinneren u eraan dat u een persoonlijke activeringscode van uw bedrijf ontvangen moet hebben om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Deze unieke code wordt u toegezonden via e-mail of per post.

MyPeopleDoc is voor u volledig gratis, zonder verbintenistermijn en blijft toegankelijk zelfs als u uw bedrijf verlaat. Het staat u vrij zich in te schrijven om uw HR-documenten elektronisch te ontvangen op een beveiligde manier in plaats van op papier: deze oplossing is sneller, veiliger en ecologischer.

Aansluiten bij MyPeopleDoc is eenvoudig en neemt minder dan 2 minuten in beslag.

Dit artikel legt u uit hoe u zich bij MyPeopleDoc kunt aansluiten en hoe u uw account online activeert.

Uw activeringscode ontvangen

U hebt geen activeringscode ontvangen? Klik hier om te weten hoe u uw activeringscode krijgt.

Inloggen op de inschrijvingssite

1. Nieuwe versie

Surf naar het internetadres dat in uw brief staat of klik op de link van de e-mail die u toegezonden kreeg.

U moet uw persoonlijk e-mailadres (1) en uw wachtwoord ingeven (2).

Opgelet: het verdient de voorkeur uw persoonlijk e-mailadres op te geven want uw kluis is persoonlijk.

Aanvaard de algemene gebruiksvoorwaarden en de aansluitingsvoorwaarden (3).

Klik op “Mijn elektronische kluis activeren” (4).

2. Oude versie

Surf naar het internetadres dat in uw brief staat of klik op de link van de e-mail die u toegezonden kreeg.

Als u een e-mail toegezonden kreeg, zal u merken dat een deel van de inschrijvingsvelden al ingevuld is zoals hierna (1):

Opgelet: als u een brief ontvangen hebt en u hebt een samengestelde naam of een naam met speciale tekens, voer dan uw naam in zoals hij in de brief staat vermeld.

U moet uw persoonlijk e-mailadres (2) en uw wachtwoord ingeven (3).

Opgelet: het verdient de voorkeur uw persoonlijk e-mailadres op te geven want uw kluis is persoonlijk.

Aanvaard de algemene gebruiksvoorwaarden en de aansluitingsvoorwaarden (4).

Klik op “Mijn elektronische kluis activeren” (5).

Ontvangen van de bevestigingsmail

Van zodra uw inschrijving gevalideerd is zal u een e-mail ontvangen op zowel uw persoonlijk adres als op uw professioneel adres voor de bevestiging van de activering van uw account.

Het inschrijvingsproces is nu voltooid. U kunt de uitnodigingsmail of -brief nu verwijderen.

Neem voor problemen in verband met de inschrijving klik hier.