Waar vind ik mijn ondertekeningscode?

Uw toegangscode wordt u toegezonden via sms nadat u geklikt hebt op de link die u per e-mail ontving. Zorg ervoor dat u uw werkgever een geldig gsm-nummer meegedeeld hebt.

U krijgt toegang tot het document na het ingevoerd te hebben in dit veld:

Opgelet ! Het kan soms 5 tot 10 minuten duren voor u de code ontvangt. Als u de code niet ontvangen hebt na ongeveer 10 minuten of bij het minste probleem om een document te tekenen, neem dan contact met ons op door hier te klikken.