Wat te doen als u uw toegangscode niet ontvangen hebt via sms

U hebt op de link geklikt maar u hebt geen sms ontvangen na 10 minuten.

Normaal gesproken wordt de sms verzonden binnen de 5 minuten na het aanmelden op de pagina die het te tekenen document bevat. Als u na 10 minuten nog steeds geen sms ontvangen hebt, neem dan contact op met de ondersteuningsdienst door hier te klikken.

Het kan ook zijn dat het telefoonnummer dat uw werkgever ons meedeelde fout is. Onze ondersteuningsdienst zal u aangeven wat u in dat geval moet doen.