Als er bij het invoeren van mijn code het bericht “Ongeldige code” verschijnt, wat dan?

Als het bericht "ongeldige code" verschijnt op de toegangspagina van het document, kan het om het volgende gaan:

• ofwel een foute code: gelieve in dit geval u ervan te verzekeren dat u geen fouten gemaakt hebt bij het invoeren van uw toegangscode die u ontving via sms in het overeenkomstige veld
  • ofwel een vervallen code: een code kan vervallen als u ze niet gebruikt binnen de 15 minuten na ontvangst. U zult dan een nieuwe toegangscode ontvangen via uw telefoon als u de pagina vernieuwt.