Hoe brengt men mij ervan op de hoogte dat ik een document moet tekenen?

Voor ieder te tekenen document ontvangt u een vertrouwelijke e-mail waarin het volgende staat:

• een korte beschrijving van het document (of het nu een contract, een toezegging of een verklaring is)
  • de uiterste datum voor het tekenen van het document
  • een link die u toelaat het document te zien en te tekenen. Om toegang te krijgen tot het document krijgt u een veiligheidscode via sms