Wat zijn uw verbintenissen voor geheimhouding?

De MyPeopleDoc-service beantwoordt aan de hoogste standaarden voor veiligheid en geheimhouding, te weten:

• De archiefservice van de Caisse des Dépôt et Consignations wordt verdeeld over drie geografisch uit elkaar liggende locaties en uw loonbriefjes worden er versleuteld opgeslagen.
  • Als u op de site ingelogd bent worden alle uitwisselingen tussen uw Internetbrowser en de MyPeopleDoc-service versleuteld met behulp van SSL-technologie (protocol HTTPS).
  • Uw wachtwoord wordt nooit als dusdanig opgeslagen op onze servers, alleen u kent het. Het wordt u dus nooit medegedeeld via e-mail: uzelf beheert uw toegangsgegevens. Op geen enkel moment heeft een derde toegang tot uw documenten zonder uw toestemming en uw controle.