Uitschrijven – Kan ik terug naar papier? Hoe?

Ja, wanneer u maar wilt. U kunt natuurlijk de toegang behouden tot uw account en tot de elektronische documenten die u reeds ontving op uw account.

Als u zich wil uitschrijven: "Instellingen" → "Mijn abonnementen" → “Papier”

U ontvangt dan uw documenten op papier zoals voorheen. Zelfs als u uitgeschreven bent blijft u toegang houden tot uw MyPeopleDoc-account met een historiek van uw documenten.

Let op! U kunt niet zowel de papieren als de elektronische versie ontvangen. Zodra u zich uitschrijft, zult u de elektronische versie van uw documenten niet meer ontvangen.