Kan ik het getekende document ontvangen in mijn MyPeopleDoc-kluis?

Ja, u ontvangt uw document automatisch in uw kluis als u deze geactiveerd hebt voor u het document tekende!

Als u uw kluis nog niet geactiveerd hebt op het moment dat u het document tekent, zult u dit ontvangen via e-mail. Omdat de elektronische handtekeningen onmiddellijk in het PDF-bestand geïntegreerd zijn, is dit document natuurlijk volledig rechtsgeldig, ook buiten de kluis!