Hoe krijg ik mijn activeringscode?

Om zich in te schrijven voor de service moet u uitgenodigd zijn door uw bedrijf en geïdentificeerd zijn door MyPeopleDoc.

Daarvoor sturen we u een activeringscode per e-mail of per post. Deze activeringscode is een reeks letters en cijfers die ons toelaat u op unieke wijze te identificeren. Om veiligheidsredenen heeft de code maar een beperkte geldigheidsduur (een week tot een maand).

1. Als u een professioneel e-mailadres hebt
  2. Als u geen professioneel e-mailadres hebt

1. U hebt een professioneel e-mailadres

Als u uw code niet ontvangen hebt via e-mail, kunt u deze op de volgende manier opvragen:

Ga naar de site van MyPeopleDoc die met uw bedrijf overeenstemt (zoals www.naam van uw bedrijf.novapost.fr). Als u het adres van uw site niet kent, klik dan hier

- Nieuwe versie

In het veld met de activeringscode klikt u op het vraagteken (1)

Klik dan op « Als u uw activatiecode kwijt bent, of als uw code is verlopen, kunt u een nieuwe krijgen door hier te klikken” (2).

Vul uw professioneel e-mailadres in:

- Oude versie

In het veld met de activeringscode klikt u op het vraagteken.

Klik dan op “Ik ben mijn activeringscode verloren”.

Vul uw professioneel e-mailadres in:

Raadpleeg uw e-mail. Niets ontvangen? Kijk de spammap na. Als u niets ontvangen hebt, klik hier om ons te contacteren.

Hieronder een voorbeeld van de mail die u zou kunnen ontvangen.

U hebt uw activeringscode maar ondervindt problemen om uw MyPeopleDoc-kluis te activeren? Raadpleeg dit artikel.

2. U hebt geen professioneel e-mailadres

Hebt u een persoonlijk e-mailadres opgegeven bij uw bedrijf? In dat geval volgt u de onderstaande procedure om uw activeringscode te op te halen.

Anders wordt u de activeringscode per post toegezonden.

Voorbeeld van een brief met uw activeringscode die verzonden wordt door uw werkgever:

Als u per post uitgenodigd wordt, meld u dan aan op de internetsite aangegeven in de brief (zoals www.naam van uw bedrijf.novapost.fr) en vul het inschrijvingsformulier in om uw digitale kluis te activeren.

Opgelet: we herinneren u aan uw naam en voornaam want de schrijfwijze die gebruikt wordt in de e-mail of brief moet gerespecteerd worden (in het geval van familienamen of voornamen die eventueel leestekens of andere speciale tekens bevatten).

Als u geen activeringscode ontvangen hebt, klik hier en geef de naam van uw bedrijf op. We zorgen er dan voor dat u de aansluitingsinformatie ontvangt.

Voor meer informatie over het inschrijvingsproces, klik hier