Kan ik een elektronisch getekend document uitprinten?

Ja, u kunt zondermeer een elektronisch getekend document uitprinten.

Het elektronische document dat de juridische waarde bezit, blijft evenwel de elektronische versie: het is het elektronische PDF-bestand dat de elektronische handtekening(en) van het document bevat. Het uitgeprinte document is dus slechts een kopie.

Opmerking: De eventuele vermeldingen “Elektronisch getekend door ...” worden bij wijze van verduidelijking ingesloten en worden niet als handtekeningen beschouwd. Enkel het PDF-document bevat de elektronische geldige handtekeningen.