Waar ontvang ik mijn getekend document?

Als u een elektronische MyPeopleDoc-kluis hebt zal u het ondertekende document rechtstreeks in uw kluis ontvangen.

Als u uw MyPeopleDoc-kluis nog niet geactiveerd hebt, zal het ondertekende document u toegezonden worden via e-mail. Omdat de elektronische handtekeningen onmiddellijk in het PDF-bestand geïntegreerd zijn, is dit document natuurlijk volledig rechtsgeldig, ook buiten de kluis! Als u echter verkiest om later dan toch uw kluis te activeren, kunt u daar automatisch dit document terugvinden.