Wat moet u doen als u geen uitnodigingsmail ontvangen hebt om uw document te tekenen?

U hebt een sms ontvangen waarin uw aandacht gevraagd wordt voor een document maar u hebt de bijhorende e-mail niet ontvangen. In dat geval:

• Kijk uw spammap na in uw e-mailprogramma, de e-mail kan daar bij vergissing terecht gekomen zijn.
  • Kijk onmiddellijk na of het e-mailadres in de sms wel degelijk uw e-mailadres is.
  • Als u alles nagekeken hebt en u hebt nog altijd geen e-mail ontvangen, neem dan contact op met de ondersteuningdienst door hier te klikken.

Mocht u een document om te tekenen verwachten van uw werkgever maar u hebt geen sms of e-mail ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met onze ondersteuningsdienst en geef uw naam, voornaam en inschrijvingsnummer op door hier te klikken.